Vacature Opzichter dagelijks onderhoud

Wij zijn op zoek naar een oplossings- en klantgerichte

Opzichter dagelijks onderhoud

36 uur per week

Je functie
Als een van de vijf opzichters dagelijks onderhoud zoek je naar de juiste oplossing voor complexe reparatievraagstukken en storingsonderhoud. Zowel voor de bewoners, je collega’s, als aannemers ben je het aanspreekpunt in jouw rayon. Klantgericht werken en snel schakelen is je eerste natuur en je streeft naar maximale klanttevredenheid. Uiteraard ben je ook duidelijk als iets niet kan. Je ziet erop toe dat alle uitgezette opdrachten volgens afspraak verlopen. Waar nodig grijp je in en stuur je bij. Je maakt deel uit van het team Vastgoedbeheer.

Wat ga je doen?

  • Je verzorgt de bouwkundige analyse bij reparatieverzoeken en stemt dit af met zowel de bewoner als de uitvoerende partij.
  • Je verstrekt opdrachten aan onze allround vakmannen of externe aannemers.
  • Je houdt toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden en doet kwaliteitscontroles op basis van KPI’s.
  • Je informeert bewoners mondeling en schriftelijk over de uitvoering en de voortgang van de werkzaamheden.
  • Je levert input voor en adviseert over de technische kwaliteit van het bezit.
  • Je houdt je contactverzoeken van bewoners dagelijks bij en verzorgt de administratieve afhandeling van opdrachten en facturen.

Wie ben jij?
Je bent analytisch, oplossingsgericht en communiceert helder en overtuigend. Je neemt graag initiatief en krijgt daardoor dingen voor elkaar en weet mensen mee te krijgen. Je hebt veel energie, bent representatief en hebt goede sociale vaardigheden.

Je hebt minimaal een mbo+ opleiding gevolgd richting bouwkunde. Daarnaast heb je relevante werkervaring. Voor deze functie is het belangrijk dat je VCA-VOL bezit. Heb je dit nog niet? Dan ben je bereid om deze te halen.

Wij bieden
Werken bij Intermaris is meer dan een baan alleen. Het betekent werken bij een dynamische organisatie met korte lijnen, waar onze bewoners op 1 staan en waarin we nieuwsgierig zijn naar jouw inbreng. In de rol van Opzichter dagelijks onderhoud krijg je de kans om echt waarde toe te voegen aan onze bewoners en de organisatie.

Wij bieden je daarvoor allereerst een salaris (schaal H) van € 3.552 tot € 4.727 bruto per maand op basis van 36 uur. Naast 8% vakantiegeld, ontvang je bij ons ook een eindejaarsuitkering en ruime opleidingsmogelijkheden, onder andere via een persoonlijk opleidingsbudget. Wij werken hybride waarbij je thuis- en kantoorwerkdagen afstemt met je collega’s en zo tot een goede mix komt. Intermaris hecht veel belang aan duurzaamheid en dat vertaalt zich door in ons pakket arbeidsvoorwaarden. Zo krijg jij ieder jaar een vitaliteitsbudget van € 250,- netto waarmee je aankopen kunt doen die jouw vitaliteit bevorderen. Pak je de fiets naar het werk? Dat belonen wij met een extra hoge kilometervergoeding. Wanneer je kiest voor het OV omdat ons kantoor op loopafstand van het station ligt, vergoeden wij deze kosten volledig. Tot slot bouw je bij ons pensioen op bij SPW, een solide pensioenfonds.

Solliciteren
Interesse? Klik op de button om te solliciteren. Voor meer informatie kun je bellen met Stefan Bellaart, 06 54 37 53 51. Wil je liever eerst een informeel contact? Dat kan ook! Stefan maakt graag, bijvoorbeeld al wandelend door ons bezit, kennis met jou. Laat het ons weten als je dat fijn vindt.

Een pre-employment screening maakt deel uit en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteren

Over Intermaris
Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ongeveer 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze bewoners. Prettig wonen is een primaire levensbehoefte; het is de basis voor het creëren van je leven. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.