Intermaris verhuurt nieuwe woningen aan Noorderlicht

Wie op zoek is naar een huurwoning in Hoorn, maar niet in aanmerking komt voor een sociale huurwoning kan dit najaar terecht in woongebouw Eclips aan het Noorderlicht. Hier bouwt Intermaris 69 appartementen.

Betaalbare huurwoningen in de vrije sector

Sommige mensen hebben een te hoog inkomen voor een sociale huurwoning, maar een te laag inkomen voor een koopwoning of woning met een huur boven de € 1.000,-. Zij kunnen daardoor moeilijk aan een huis komen. Intermaris vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om plezierig te wonen. Daarom bieden wij middenhuurwoningen aan. Een woning in de middenhuur kost tussen de €752,33 tot ongeveer €1000 per maand. Dit is kale huur, zonder servicekosten en andere bijkomende kosten.

Inschrijving Eclips aan het Noorderlicht start 2 augustus

In augustus komen 69 nieuwe appartementen beschikbaar in woongebouw Eclips aan het Noorderlicht. Inschrijven voor deze middenhuurwoningen kan via www.woonmatchwestfriesland.nl. Wel hanteert Intermaris een volgorde in de toewijzing. Ook is een aantal voorwaarden van toepassing. Deze informatie staat op onze website: www.intermaris.nl/eclips.

Woningen Eclips dit najaar opgeleverd

Woongebouw Eclips bestaat uit 27 tweekamerwoningen, 36 driekamerwoningen en 6 vierkamerwoningen. De woningen hebben een keuken voorzien van alle benodigde apparatuur. Ook is er een aparte toiletruimte met een hangend toilet. Kijk op onze website www.intermaris.nl/eclips voor het verhuurboekje en de tekeningen.

Eclips is onderdeel van het project Noorderlicht

In de wijk Grote Waal in Hoorn stonden verschillende portiekflats aan de Siriusstraat. Inmiddels hebben we deze portiekflats gesloopt. Intermaris bouwt in totaal vijf nieuwe woongebouwen terug. De nieuwe woningen krijgen hun voordeur niet meer aan de Siriusstraat, maar aan het Noorderlicht. Er komen verschillende type woningen, voor ieder wat wils. De woningen zijn geschikt voor diverse doelgroepen zoals starters, jongeren, doorstromers, kleine gezinnen en senioren.